ארוחת השבועות של דור ונגר

הטבח והמארח דור ונגר עורך ארוחת ליל שבועות אלטרנטיבית ושם במרכז שולחן החג את תנובת השדה. במיה, ריג'לה, פקוס, מלוחיה, ג'רג'יר, עלי גפן, שעועית ירוקה ושסק משתדכים לדגים, בצקים, רטבים ומוצרי חלב מתוצרת בית והופכים לארוחה מאוזנת, צבעונית ושמחה

דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט | הלבשה: אתא
דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט | הלבשה: אתא

לחמניות ממולאות בכרוב וגבינה של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט
לחמניות ממולאות בכרוב וגבינה של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט

לחמניות ממולאות בכרוב וגבינה

הכרוב משמר את המרקם הפריך שלו, שמורגש היטב בכל ביס, והגבינה מוסיפה טעמים עזים ומרקם מפנק למתכון המלא
סלט פקוס, ריג'לה וג'רג'יר עם ריקוטה ביתית של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט
סלט פקוס, ריג'לה וג'רג'יר עם ריקוטה ביתית של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט

סלט פקוס, ריג'לה וג'רג'יר עם ריקוטה ביתית

סלט עם טעמים רעננים, חמצמצים וחרפרפים של גידולי העונה, שהגבינה הרכה מעדנת אותם למתכון המלא