מתכון

בננות מקורמלות עם נוטלה ביתית, אגוזים וקוקוס

ספטמבר 2019
1 דירוגים
בננות מקורמלות עם נוטלה ביתית, אגוזים וקוקוס של קרן אלה גפן ויעל סלע. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
בננות מקורמלות עם נוטלה ביתית, אגוזים וקוקוס של קרן אלה גפן ויעל סלע. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

הבשר של הבננות נותר רך ורענן והן מקבלות מעטה פציח בדיוק כמו של קרם ברולה. קינוח בזק ואחלה פתרון לבננות בשלות

ל"נוטלה" תוצרת ביתית

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מפזרים שכבה אחידה של סוכר על חצאי הבננות ושורפים את הסוכר עם מבער ברולה כ- 2 דקות עד שהוא מתקרמל. אם אין מבער, מפעילים תנור על מצב גריל בטמפ' מקסימלית. מניחים את הבננות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לחלק העליון של התנור. צולים את הבננות 4-3 דקות עד לקבלת מעטה מקורמל.

2

מניחים על כל חצי בננה כ-2 כפות נוטלה ומפזרים אגוזים וקוקוס.