מתכון

ברד פודינג בננה, צ'אי ואגוזי לוז

אפשר להחליף את הלחם הפשוט בלחם מעניין ומתקתק יותר, כמו לחם מקמח מלא עם צימוקים או אגוזים

ברד פודינג בננה, צ'אי ואגוזי לוז של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
ברד פודינג בננה, צ'אי ואגוזי לוז של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה ביצים, חלמונים, סוכר, צ'אי, שמנת וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.

2

מניחים את קוביות הלחם בתבנית, יוצקים עליהן את התערובת ומשהים כחצי שעה.

3

מחממים תנור ל־160 מעלות. מוסיפים בננות ואגוזים לתערובת הלחם והנוזלים ואופים 30־40 דקות עד להזהבה. מגישים חם.