ברד פודינג

שאריות של לחם, חלה, בגט או קרואסון מאתמול הופכות למאפה מתוק או מלוח. כל הדרכים להכין ברד פודינג חם ומפנק
נובמבר 2020
6
עוגת תפוחים מתובלת עם פקאנים וחמוציות של אורלי פלאי־ברונשטיין. צילום: דן לב, סטיילינג: דלית רוסו
עוגת תפוחים מתובלת עם פקאנים וחמוציות של אורלי פלאי־ברונשטיין. צילום: דן לב, סטיילינג: דלית רוסו

פודינג לחם איטלקי עם תפוחים, פקאנים וחמוציות

התשובה האיטלקית ל"ברד פודינג" — מושקעת וארומטית עם תבלינים וקליפות הדרים למתכון המלא
9
  • ברד פודינג מלוח עם זיתים ובטטה שף: יוגב ירוס צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהן
    ברד פודינג מלוח עם זיתים ובטטה שף: יוגב ירוס צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהן
  • ברד פודינג מלוח עם זיתים ובטטה של שף יוגב ירוס. צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהן
    ברד פודינג מלוח עם זיתים ובטטה של שף יוגב ירוס. צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהן

ברד פודינג מלוח עם זיתים ובטטה

המאפה הזה יודע להפוך למעדן כל מה שנכנס אליו: קצוות לחם שנותרו במקפיא, שאריות אנטיפסטי מאתמול ו"זנבות" גבינה למתכון המלא
11
פודינג לחם שאור-זיתים עם בטטה, גבינת צאן ותימין של מיכל מוזס. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דיאנה לינדר
פודינג לחם שאור-זיתים עם בטטה, גבינת צאן ותימין של מיכל מוזס. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דיאנה לינדר

פודינג לחם שאור-זיתים עם בטטה, גבינת צאן ותימין

1 דירוגים
הבלילה של הפודינג עם הלחם היא הבסיס של המאפה — הקלתית אם תרצו. בגרסה שלפניכם המרכיבים יוצרים הרמוניה מוצלחת במיוחד למתכון המלא
20
ברד פודינג בננה, צ'אי ואגוזי לוז של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
ברד פודינג בננה, צ'אי ואגוזי לוז של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

ברד פודינג בננה, צ'אי ואגוזי לוז

4 דירוגים
אפשר להחליף את הלחם הפשוט בלחם מעניין ומתקתק יותר, כמו לחם מקמח מלא עם צימוקים או אגוזים למתכון המלא
21
ברד פודינג עם רוטב טופי של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
ברד פודינג עם רוטב טופי של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

ברד פודינג עם רוטב טופי

שף־קונדיטור עמית ליברמן אימץ את שילוב הטעמים והמרקמים למנת הברד פודינג הקלה להכנה והמענגת הזו למתכון המלא
22
פודינג לחם של “גראנד קפה”. מערכת “על השולחן" | הכנה ובדיקת המתכונים: מיכל מוזס | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
פודינג לחם של “גראנד קפה”. מערכת “על השולחן" | הכנה ובדיקת המתכונים: מיכל מוזס | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

פודינג לחם של “גראנד קפה”

3 דירוגים
מאפה עשיר ומרהיב מתערובת של קרואסונים (רגילים וגם עם שקדים!), בריוש נהדר וחלה מתוקה למתכון המלא