מתכון

ברד פודינג בננה

פברואר 2019
4 דירוגים
מק אנד צ'יז ברד פודינג של שפית לירז שדה. צילום: אפיק גבאי
מק אנד צ'יז ברד פודינג של שפית לירז שדה. צילום: אפיק גבאי

לקרואסונים שאיבדו מעט מטריותם אפשר להוסיף בלילה, לאפות ויש לכם מנה חדשה וממכרת: ברד פודינג

אפשר להחליף את הקרואסונים ב־7 פרוסות לחם לבן או חלה, וכן אפשר להוסיף לתערובת שאריות עוגה בחושה או בריוש.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבלילה

לשש מנות

להעשרת הבלילה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי הבלילה, יוצקים על הקרואסונים (או הלחם) ומניחים לבלילה להיספג היטב במשך חצי שעה לפחות.

2

דוחסים את התערובת לתבנית אפייה ואופים בחום של 180 מעלות במשך 25 דקות.

3

הצעת הגשה: מגישים עם שמנת חמוצה ואבקת סוכר. אפשר להעשיר בפרוסות בננה ואגוזים.