אפשר להחליף את הקרואסונים ב־7 פרוסות לחם לבן או חלה, וכן אפשר להוסיף לתערובת שאריות עוגה בחושה או בריוש.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIRלבלילה
לשש מנות
להעשרת הבלילה
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל חומרי הבלילה, יוצקים על הקרואסונים (או הלחם) ומניחים לבלילה להיספג היטב במשך חצי שעה לפחות.
2
דוחסים את התערובת לתבנית אפייה ואופים בחום של 180 מעלות במשך 25 דקות.
3
הצעת הגשה: מגישים עם שמנת חמוצה ואבקת סוכר. אפשר להעשיר בפרוסות בננה ואגוזים.