מתכון

ברד פודינג מלוח עם זוקיני ותירס

אוקטובר 2019
2 דירוגים
ברד פודינג מלוח עם זוקיני ותירס | צילום: גל בן זאב
ברד פודינג מלוח עם זוקיני ותירס | צילום: גל בן זאב

זוקיני וגבינות מלוחות פוגשים תירס מתקתק, בריוש ושמנת ויחד יוצרים מאפה מושלם שיפתח לכן את הבוקר עם חיוך

תירס מתוק (כמו זן גילי) אפשר לאכול חי בלי בעיה. באפייה קצרה כמו זו הוא יוצא מתקתק ומתפצפץ ומוסיף עוד מרקם למנה הנימוחה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טורפים את השמנת, החלב, הביצים והשום ומתבלים במלח ופלפל.

2

משרים את פרוסות הלחם בתערובת הביצים בתבנית אפייה משומנת כך שהן מכוסות לגמרי. המינימום הוא כשעה לפני האפייה, ואפשר להשאיר אותן בבלילה במשך לילה במקרר.

3

מפזרים על הלחם את הזוקיני, התירס והגבינה. אפשר "לדחוף" אותם לתוך הלחם.

4

מתבלים בעוד פלפל ואופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות, עד שהמאפה משחים