מתכון

ברוסקטה עגבניות (פאן קון טומטה)

יולי 2020
פאן קון טומטה של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם
פאן קון טומטה של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם

אין דבר יותר טוב מברוסקטת עגבניות ליד כוס יין, רצוי באיזו פלאזה, אבל גם במרפסת או ליד החלון בקור המזגן זה יתאים

אין פה להטוטים – זה מסוג המנות שנותנות לאיכות של חומר הגלם את כל הבמה – וכדי שהיא תעבוד חייבים לחם מעולה, עגבניות טריות ומוצקות, שמן זית נהדר – הבנתם את הרעיון.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לברוסקטות

לסלט עגבניות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

קולים לחם

1

קולים פרוסות לחם במחבת פסים מעל להבה גבוה 3 דקות מכל צד או עד שהן משחימות מאוד. משפשפים שום כנגד פרוסות הלחם הקלויות בעודן חמות.

מכינים סלט עגבניות

2

מערבבים קוביות עגבניות עם שמן זית, חומץ, מלח ובזיליקום.

מרכיבים ומגישים

3

מניחים 2 כפות גדושות של סלט מעל כל פרוסת לחם ומגישים מיד.