מתכון

גאדו-גאדו – סלט כרוב ונבטים ברוטב בוטנים

דצמבר 2019
7 דירוגים
גאדו-גאדו - סלט כרוב ונבטים ברוטב בוטנים של אתי אלימלך | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
גאדו-גאדו - סלט כרוב ונבטים ברוטב בוטנים של אתי אלימלך | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

פירוש המילה "גאדו" היא לערבב ואכן כשהסלט הזה מוגש הוא ערבוביה של ירקות טריים, מבושלים, ביצים קשות וטופו

להכנת המתכון צריך 3/4 כוס רוטב בוטנים חם

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לוויניגרט אינדונזי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים ויניגרט אינדונזי

1

מנערים את כל החומרים בצנצנת עם מכסה אטום. אפשר להכין מראש ולשמור 4-3 ימים במקרר.

מרכיבים את הסלט

2

מערבבים כרוב ונבטים ומניחים בקערת הגשה. מסדרים מעל שכבה של בצל ירוק ומעליה שכבת בוטנים.

3

יוצקים את הוויניגרט ומעליו את רוטב הבוטנים. מערבבים ומגישים.