מתכון

גלידה בצנצנת

גלידת הצנצנת שהתפרסמה בניו יורק טיימס התגלתה כלהיט שכיף להכין עם הילדים ואפשר לשלב עמה שלל טעמים ותוספות

83,135 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2020
גלידה בצנצנת של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם, כלים ואביזרים Sofi סופי, שוק הפשפשים, יפו
גלידה בצנצנת של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם, כלים ואביזרים Sofi סופי, שוק הפשפשים, יפו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מכניסים את כל החומרים לצנצנת זכוכית וסוגרים אותה היטב. משקשקים את הצנצנת חזק כ-3 דקות או עד שהקרם בפנים נעשה סמיך וכמעט מכפיל את נפחו. מעבירים למקפיא ל-3 שעות ומגישים.

גיוון: אם רוצים תוספות לגלידה, בוחרים בצנצנת גדולה מעט יותר ומוסיפים כ־1/2 כוס מכל אחת (או משילוב) של התוספות הבאות: פירות יער טריים, שבבי שוקולד, ריבת חלב (4-3 כפות יספיקו), עוגיות אוראו שבורות, שברי בייגלה מלוח, מרשמלו ועוד.