מתכון

גלידת צ'אנקי מאנקי ביתית

הגלידה האהובה מבוססת על שילוב מוצלח בין בננות, אגוזים ופאדג' שוקולד. אפשר להכין אותה בבית - ללא מכונת גלידה

גלידת צ'אנקי מאנקי של קרן ואיציק קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
גלידת צ'אנקי מאנקי של קרן ואיציק קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מקציפים שמנת לקצפת יציבה. מוסיפים חלב מרוכז וממשיכים להקציף רק עד שהוא נטמע בקצפת.

2

מקפלים את שאר המרכיבים אל הקצפת. מעבירים למכונת גלידה או מקפיאים. אם מקפיאים ללא מכונה – מוציאים את הגלידה מהמקפיא לפני ההגשה כדי שתתרכך.