מתכון

ג’לי תפוחים עם ג’ינג’ר מסוכר וקינמון

ינואר 2020
2 דירוגים
ג’לי תפוחים עם ג’ינג’ר מסוכר וקינמון של אוריה גבע | צילום: דניה ויינר
ג’לי תפוחים עם ג’ינג’ר מסוכר וקינמון של אוריה גבע | צילום: דניה ויינר

ג’לי רענן עם עקיצות ג’ינג’ר עדינות. מגישים לצד סלט פירות, רוטב וניל קר או קצפת

אם מכינים לילדים, אפשר לוותר על הג'ינג'ר ולהחליף בקוביות קיווי, מנגו או כל פרי שאוהבים – טרי או מיובש.

שימו לב: לילה קירור

תבנית סיליקון 6 שקעים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים ג’לטין ב- 1/3 כוס מיץ תפוחים.

2

יוצקים את יתרת המיץ לסיר קטן, מוסיפים סוכר ומקל קינמון ומביאים לרתיחה עדינה על להבה בינונית.

3

מסירים מהכיריים, מוסיפים את הג’לטין המומס ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי.

4

מניחים כמה קוביות ג’ינג’ר מסוכר בכל שקע של תבנית מאפינס ויוצקים את הנוזל ביניהם באופן שווה. מצננים ומעבירים למקרר למשך הלילה.

5

לחילוץ הג’לי מהשקעים טובלים את התבנית בכלי עם מים רותחים למשך כמה שניות ודוחקים את הג’לי מכל שקע על ידי הפיכת השקע בעזרת האצבעות.