החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
ממסים את השוקולד בבן מארי.
2
יוצקים פחית קרם קוקוס לסיר נוסף ומוסיפים קליפת קלמנטינה מגוררת. מרתיחים, מסירים מהאש, מסננים, יוצקים את הקרם על השוקולד ומערבבים מהפנים לחוץ.
3
מוסיפים שמן זית וטוחנים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת קרם במרקם חלק.
4
מקציפים את החלק השומני של קרם הקוקוס המקורר (החלק העליון בפחית) עד לקבלת מרקם יוגורט יציב. מקפלים את הקרם המוקצף לקרם השוקולד עד לקבלת קרם אחיד. יוצקים את הגנאש לכלי ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות עד שהוא יציב. מוציאים את הגנאש מהמקרר 10 דקות לפני ההגשה כדי שלא יהיה קשה וכבד.
5
בהגשה מזלפים על הגנאש שמן זית ומפזרים מלח ים וקליפת קלמנטינה מגוררת.