מתכון

גספצ'ו סגול

יוני 2019
2 דירוגים
גספצ'ו סגול של שפית לירז שדה. צילום: אפיק גבאי
גספצ'ו סגול של שפית לירז שדה. צילום: אפיק גבאי

הוא מזכיר במראהו בורשט, אבל למעשה מדובר בגספצ'ו קייצי קליל ומרענן שמקבל את צבעו בזכות כרוב סגול

כלים: מסחטת מיצים לירקות קשים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למרק

תוספות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

במסחטת מיצים לירקות קשים סוחטים את הכרוב הסגול למיץ. מעבירים את המיץ לבלנדר, מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים, תוך הוספת שמן זית בזילוף אטי. מתבלים במלח ובפלפל.

תוספות

2

חולטים את האספרגוס במים רותחים. קולים את החציל בתנור או מעל להבה פתוחה, ומוציאים את בשר החציל.

להגשה

3

יוצקים את הגספצ'ו לקערה, מוסיפים את התוספות ומערבבים.