מתכון

גספצ'ו עגבניות קר עם קינואה אדומה וגריסיני

שף מורן לידור מגיש מתכון לגספצ'ו איטלקי קלאסי

849 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
גספצ'ו עגבניות קר עם קינואה אדומה וגריסיני של שף מורן לידור. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: מורן לידור
גספצ'ו עגבניות קר עם קינואה אדומה וגריסיני של שף מורן לידור. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: מורן לידור

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להרכבת המנה

אופן ההכנה

לגספצ'ו

1

טוחנים את כל החומרים יחד ומסננים לנוזל סמיך וחלק.

להרכבת המנה

2

מבשלים את כוס הקינואה בסיר עם 3 כוסות מים רותחים למשך 15-20 דקות על להבה נמוכה, עד שהקינואה אל דנטה.

3

מוציאים למסננת ומקררים במים קרים מתחת לברז.

4

מוזגים את המרק, מעליו מפזרים את הקינואה ומניחים מעל מקל גריסיני.