מתכון

גרנולה זיתים ועשבים

ספטמבר 2019
1 דירוגים
גרנולה זיתים ועשבים של רינת צדוק. צילום: שני בריל
גרנולה זיתים ועשבים של רינת צדוק. צילום: שני בריל

הגרנולה הזאת מתאימה גם כארוחת בוקר וגם כתוספת לסלטים, לפיזור מעל גבינת פטה עם שמן זית או מעל חציל קלוי

השילוב של גרנולה ויוגורט לארוחת בוקר הוא נהדר, אבל הגרנולות המתוקות משאירות אותי לפעמים בתחושה של רעב. לעומת זאת, גרנולה מלוחה עם ירקות טריים מספקת בהרבה. כאן הכנתי אחת כזאת עם זיתים, המון גרעינים, גרגירים ואגוזים.

צנצנת בנפח 1 ליטר

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־150 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה ומשטחים בתבנית. אופים את הגרנולה כ־35 דקות עד שהיא יבשה וזהובה. מוציאים מהתנור ומצננים. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים מחוץ למקרר עד חודש. מערבבים את הגרנולה בתבנית.