מתכון

גרניטה אננס וטקילה

יוני 2019
1 דירוגים
גרניטה אננס וטקילה של איתמר דוידוב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
גרניטה אננס וטקילה של איתמר דוידוב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

מתכון פשוט לקינוח אלגנטי. כדאי לקשט בפרח היביסקוס מסוכר, שאפשר להשיג בחנויות טבע

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקישוט (לא חובה)

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים אננס, מים וסוכר בבלנדר לנוזל סמיך ואחיד במרקמו. מוסיפים מיץ לימון וטקילה, מערבבים ומעבירים לכלי מתכת רחב ושטוח.

2

מכניסים למקפיא לכ-30 דקות (שהגרניטה תתחיל לקפוא). ברגע שנוצר מעט קרח על הדפנות ועל פני הגרניטה מערבבים בחוזקה, כדי לשבור ולרסק את הקרח, ומחזירים למקפיא. חוזרים על התהליך שלוש-ארבע פעמים עד שמתקבלת תערובת יציבה וקפואה של רסיסי קרח.

3

מעבירים לכלי אטום ושומרים במקפיא עד ההגשה (רצוי לא יותר מכמה שעות). מרקם הגרניטה במיטבו ביום ההכנה.

4

יוצקים לכוסות גבוהות שהוקפאו מראש, מקשטים בפרחי היביסקוס ומגישים.