מתכון

דג בגריל עם צ’ימיצ’ורי כוסברה

יוני 2019
1 דירוגים
דג בגריל עם צ'ימיצ'ורי כוסברה של שף עומר מילר. צילום: דן פרץ. סטיילינג: רותם ניר
דג בגריל עם צ'ימיצ'ורי כוסברה של שף עומר מילר. צילום: דן פרץ. סטיילינג: רותם ניר

כל דג לבן יתאים כאן, למשל דניס, פארידה, לברק או בורי. בקשו ממוכר הדגים שיפתח לכם את הדגים לצורת פרפר

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לצ'ימיצ'ורי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבעירים גריל פחמים, וכשהגחלים לוהטות מניחים עליהן רשת נקייה ומשומנת.

לצ'ימיצ'ורי

2

מערבבים את כל החומרים למשחה גסה.

לדג

3

מתבלים את הדג במלח ופלפל ויוצקים מעט שמן זית. מורחים את פנים הדג בנדיבות בצ’ימיצ’ורי וסוגרים. כורכים וקושרים בחוט שפגט.

4

מניחים את הדג למשך 5 דקות על הגריל, הופכים לעוד 5 דקות על הצד השני ומגישים.

5

גיוון: אפשר להשאיר את הדג פתוח, לתבל במלח, פלפל ומעט שמן זית ולצלות 2 דקות מכל צד. אחרי שמורידים מהגריל מורחים בנדיבות בצ’ימיצ’ורי ומגישים