מנגו בוסר הוא יותר מוצק, פחות מתוק ומבושם בהרבה ממנגו בשל. אפשר להשיג מנגו בוסר כל השנה בדוכנים שמתמחים בירקות אסייתיים בשווקים – כל זן מנגו יתאים, פשוט צריך לקטוף אותו לפני ההבשלה.
המנה תוגש לצד ספרייט בתפריט מיוחד במסעדת קאב קם בין ה-11-24 לאוגוסט. כל הפרטים
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלט
אופן ההכנה
1
ממליחים את הדג ומחממים שמן לטיגון עמוק. מטגנים את הדג 7־8 דקות עד שהוא מזהיב ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
2
מערבבים את כל מרכיבי הסלט למעט הבוטנים עם מיץ ליים, רוטב דגים וסוכר דקלים. מפזרים מעל את הבוטנים ומגישים בצלחת הגשה מעל הדג או לצידו.