מתכון

דג נא עם פירות מותססים

ספטמבר 2019
1 דירוגים
דג נא של גיא אריש. צילום: רן בירן
דג נא של גיא אריש. צילום: רן בירן

כמה נגיעות קטנות של פרי מותסס וטחון יעניק לדג הנא עושר טעמים רחב

את הדג חורכים קלות בברנר – אם אין לכם אתם יכולים לוותר וזה נכון גם לגבי שלב הסמכת הרוטב באגר אגר.

מתכון לפירות מותססים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים את הפרי המותסס ומסננים. את הנוזלים מרתיחים עם האגר אגר (שעוזר לנוזל להיקרש), מצננים ומעבירים למקרר לשעתיים עד שהנוזל הופך לג'ל יציב. טוחנים למחית חלקה.

2

ממלאים תבנית אלומיניום בקוביות קרח, מניחים מעליהם את נתחי הדג, מברישים את הדג בשמן זית וחורכים את חלקו העליון של הדג בעזרת ברנר (לא חובה). מסדרים את נתחי הדג על הצלחת, מזלפים מעל את קרם הפרי, מתבלים בשמן זית, מיץ ליים ומלח ומפזרים עשבי תבלין.