מתכון

דג סלמון במיסו עם סלט בורגול ואצות

יולי 2016
צילום: גל בן זאב | סגנון: אוריה גבע
צילום: גל בן זאב | סגנון: אוריה גבע

פילה סלמון יכול בקלות להפוך לארוחה שלמה, הכוללת חלבון, ירקות ופחמימה. שימוש באצות טריות יחסוך לכם את זמן ההשריה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלט בורגול ואצות:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

‏ מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

צולים את הסלמון:

2

מערבבים מיסו, סויה, מירין, קליפת תפוז ופלפל שחור בקערית ומורחים את הסלמון בתערובת. מניחים בתבנית.

3

צולים 15 דקות.

מכינים סלט בורגול ואצות ומגישים

4

בזמן שהסלמון בתנור משרים בורגול במים רותחים למשך 10 דקות. אם הבורגול לא שתה את כל המים, מסננים אותו מעודפי נוזלים.

5

מערבבים את הבורגול עם האצות ויתר חומרי הסלט.

6

מעבירים את הסלמון לכלי הגשה, מניחים לידו את סלט האצות ומגישים.

גיוון: אם יש קצת זמן, אפשר להשרות את הסלמון במשרה הטעים הזה להטמעה מושלמת של הטעמים.