מתכון

חורשטה בה: תבשיל בשר וחבושים

דצמבר 2018
7 דירוגים
חורשטה בה. צילום: אנטולי מיכאלו
חורשטה בה. צילום: אנטולי מיכאלו

מנה חורפית של בשר המתבשל בתערובת בצל, פירות ורכז רימונים. הרוטב צריך להיות חמוץ מתוק ביחס שאוהבים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

בסיר מטגנים את הבשר עם התבלינים, מכסים במים ומבשלים עד שהוא מוכן.

2

במחבת מאדים בצל, מוסיפים חבושים, שזיפים, משמשים, חמוציות ונענע. מערבבים ומאדים עוד קצת עד לריכוך (אסור שהבצל ישחים).

3

כשהבשר מבושל מוסיפים לסיר את תערובת הבצל והפירות שבמחבת יחד עם רכז הרימונים והתמרהינדי (הרוטב צריך להיות חמוץ מתוק ביחס שאתם אוהבים) ומבשלים 30־45 דקות.