מתכון

חזה עוף צרוב במחבת עם תרד ופטה

מרץ 2020
2 דירוגים
חזה עוף צרוב במחבת עם תרד ופטה של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע
חזה עוף צרוב במחבת עם תרד ופטה של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע

התוספת של התרד והפטה הופכת את חזה העוף הצלוי למנה של מסעדה

אם יש זמן, כדאי להשרות את העוף מראש במיץ הלימון ובתבלינים

גיוונים:
 מחליפים את עלי התרד בעלי מנגולד ללא הפטוטרות.
 מוסיפים מעל הפטה צנוברים קלויים. לגרסה כשרה אפשר להוסיף אותם במקומה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת פסים או גריל עם כף שמן זית. מתבלים את נתחי העוף במלח, פלפל, סומאק או פפריקה וצורבים 3-2 דקות מכל צד להזהבה.

2

מניחים בצלחות ומזלפים מעל מיץ לימון.

3

מחממים מחבת עם כף-שתיים שמן זית ומקפיצים תרד 20 שניות. מוסיפים שום, מלח ופלפל ומערבבים. מניחים על נתחי העוף.

4

מפוררים מעל גבינת פטה ומגישים.