הצלייה שלהן על הגריל מעמיקה את המתיקות הטבעית שלהן והופכת את החלק הדק של העלים לפריך. מגישים עם ממרח עגבניות, שמן צ'ילי וטחינה. מערבבים את כל חומרי השמן ומניחים בצד.
מערבבים את כל חומרי הממרח ומניחים בצד.
מזלפים שמן זית על החסות וצולים - אם משתמשים בתנור מחממים ל־230 מעלות וצולים בתבנית כ־8 דקות. אם משתמשים בטאבון - צולים בתבנית משומנת כ־4 דקות. אם צולים על המנגל - מניחים על רשת כ־3 דקות מכל צד.
בהגשה יוצקים על החסה טחינה גולמית, ממרח עגבניות ושמן צ'ילי ירוק.החומרים
טבלת מידות ומשקלות
לשמן צ'ילי ירוק
לממרח עגבניות
לחסות
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את שמן הצ'ילי
1
מכינים את ממרח העגבניות
2
צולים את החסות
3