מדורת השבט

מתכוני על האש מקומיים של רינת צדוק

לוקחים את האש לכיוונים חדשים במטבח המקומי
אפריל 2019

מזג האוויר האביבי הוא הזמן ליהנות מארוחות בחיק הטבע, אבל פיקניק בחוץ הוא לא רק "על האש" המסורתי. רינת צדוק לוקחת את האש לכיוונים חדשים ומכינה בעזרתה ארוחה שלמה המתבססת על אפייה, צלייה וטיגון של חומרי הגלם הכי מקומיים שלנו.

מימין: השפיות נועה לוי, לירון גרינברג ורינת צדוק. צילום: שני בריל
מימין: השפיות נועה לוי, לירון גרינברג ורינת צדוק. צילום: שני בריל

החברות המוצלחות שלי: רינת צדוק מבשלת בשטח עם חברות

הרחק מהעיר הסואנת, רינת צדוק חברה לשפיות נועה לוי ולירון גרינברג, ויחד הן התקינו ארוחת שטח מפוארת המבוססת על תוצרת האדמה לכתבה המלאה
עוף ממולא באורז בסמטי מלא ועלי גפן צלוי עם עשבים של רינת צדוק. צילום: אמיר מנחם
עוף ממולא באורז בסמטי מלא ועלי גפן צלוי עם עשבים של רינת צדוק. צילום: אמיר מנחם

עוף צלוי בעשבים ממולא באורז בסמטי מלא ועלי גפן

2 דירוגים
לפני ההכנה עוטפים את העוף במלח ומשהים כשעתיים - המלח שומר על העסיסיות ואוטם את העור ולכן מקצר את זמני צלייה למתכון המלא