מתכון

חציל על האש

לכל אחד יש את תיבול החציל האהוב עליו. עומר מילר חולק איתנו את הגרסה שלו לתיבול שבעיניו מביא לשלמות

אפריל 2017
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

מכל שיטות ההכנה הקלייה הכי מתאימה לחציל. תיבול של טחינה, סילאן ואורגנו מביאים אותו לכדי שלמות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולים חצילים על גריל פחמים עד שהקליפה רכה ושחומה. מצננים, קולפים וקוצצים את בשר החצילים.

2

מוסיפים את שאר המרכיבים, קוצצים עוד קצת ומגישים.