מתכון

חציל על האש

אפריל 2017
4 דירוגים
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

לכל אחד יש את תיבול החציל האהוב עליו. עומר מילר חולק איתנו את הגרסה שלו לתיבול שבעיניו מביא לשלמות

מכל שיטות ההכנה הקלייה הכי מתאימה לחציל. תיבול של טחינה, סילאן ואורגנו מביאים אותו לכדי שלמות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

קולים חצילים על גריל פחמים עד שהקליפה רכה ושחומה. מצננים, קולפים וקוצצים את בשר החצילים.

2

מוסיפים את שאר המרכיבים, קוצצים עוד קצת ומגישים.