מתכון

טארטלט קונפי בצל

טארטלט קונפי בצל של אורלי פלאי־ברונשטיין (צילום: shutterstock)
טארטלט קונפי בצל של אורלי פלאי־ברונשטיין (צילום: shutterstock)

טארט פטנט טעים במיוחד, שמכינים מ־4 מרכיבים בלבד במינימום זמן ומאמץ

משתמשים בבצק עלים מופשר או בבצק פריך. מצוין לאירוח ולפיקניקים. הכי טעים ביום האפייה.

אפשר להשתמש בקונפי בצל קנוי או להכין לבד לחצו למתכון 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לטארטלט

1

מחממים תנור ל־200 מעלות.

2

מניחים את ריבועי הבצק על נייר אפייה וחורצים בבצק ריבוע קטן יותר במרחק 1 ס”מ מהקצוות.

3

מניחים בתוך כל ריבוע קטן 2 כפות קונפי בצל ועליו שתי פרוסות דקות של גבינת עזים. מברישים את המסגרת החיצונית בביצה ומעבירים את נייר האפייה עם הטארטלטים לתבנית תנור.

4

אופים 20 דקות או עד שזהוב יפה. מגישים חם.

לגרסת הבצק הפריך

5

מרפדים תבניות של טארטלטים בבצק פריך מרודד, ממלאים בקונפי ובגבינה ואופים 25־30 דקות ב־180 מעלות עד שהבצק אפוי וזהוב.