טארטלטים

טארטלטים וניל ופירות יער

בצק פריך, קל להכנה ופשוט לתפעול; קרם וניל מהיר, שצריך מעט צינון; ופירות יער, שהופכים לאקססוריז מלאי טעם למתכון המלא
טארטלט גבינות וזרעי עגבניות צבעוניות של סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
טארטלט גבינות וזרעי עגבניות צבעוניות של סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

טארטלט גבינות וזרעי עגבניות צבעוניות

4 דירוגים
לזרעי העגבניות מראה תכשיטִי וטעמם מזכיר לי תמיד את המיץ שנשאר בתחתית הקערה כשמסיימים לאכול סלט קצוץ למתכון המלא
טארטלטי קדאיף ממולאים בקרם וניל ושוקולד לבן ברוטב טופי דבש של אילה ענבר אפללו. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל
טארטלטי קדאיף ממולאים בקרם וניל ושוקולד לבן ברוטב טופי דבש של אילה ענבר אפללו. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל

טארטלטי קדאיף ממולאים בקרם וניל ושוקולד לבן

קונדיטוריה היא, כידוע, מדע מדויק. דווקא בגלל זה כל כך נעים לפעמים לעבוד עם חומר גלם סלחני כמו אטריות קדאיף למתכון המלא
טארטלט שוקולד ואגוזים של שף קונדיטור זיו סנדלר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק
טארטלט שוקולד ואגוזים של שף קונדיטור זיו סנדלר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק

טארטלט שוקולד ואגוזים

קינוח טבעוני עם בצק פריך, שוקולד והמון אגוזים. לא צריך הרבה יותר מזה כדי להיות מאושרים למתכון המלא
טארטלטים עם סוטלאץ' ומרקחת מנגו של מיכל בוטון. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
טארטלטים עם סוטלאץ' ומרקחת מנגו של מיכל בוטון. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

טארטלטים עם פודינג אורז ומרקחת מנגו

1 דירוגים
פודינג האורז (סוטלאץ') שבטארטלט כל כך טעים שאפשר לאכול אותו גם בלי הטארטלט, עם קצת פירות מעל למתכון המלא
טארטלטים במלית קרם רוזטה ודובדבנים 
. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר
טארטלטים במלית קרם רוזטה ודובדבנים . צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

טארטלטים במלית קרם רוזטה ודובדבנים

כשתיירים טועמים רוזטה בשוק לוינסקי או ביפו, העיניים שלהם נפערות בתדהמה והם מצטיידים מייד בכמה בקבוקים. זה הזמן להיזכר בנפלאות הרוזטה, אחד הסמלים של המטבח המקומי. למתכון המלא