• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • חדשות
  • כתבות
  • טורים
  • מרקים
  • סופשבוע טעים
  • אפייה
  • חמין
  • פורים
  • עוד
    • בריא
    • בראנץ'
    • פסטה
    • בשר
    • דגים
    • טבעוני
    • גבינות
    • קינוחים
    • יין ואלכוהול

טום יאם פלה – מרק דגים תאילנדי

מאת יריב מלילי
אוגוסט 2019
טום יאם פלה- מרק דגים של יריב מללי, קאב קם. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: דיאנה לינדר
טום יאם פלה- מרק דגים של יריב מללי, קאב קם. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: דיאנה לינדר
מקודם

טום יאם הוא מרק לחלוקה שנאכל לצד אורז והוא אחת ממנות הדגל של המטבח התאי

  • 4-3 מנות
  • 2 שעות
  • קל
  • כשר
  • מרקים
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

המנה תוגש לצד ספרייט בתפריט מיוחד במסעדת קאב קם בין ה-11-24 לאוגוסט. כל הפרטים

מה צריך?
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציר

למרק

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הציר

1

מבשלים אדרות דגים בסיר מים מכוסה למחצה על אש בינונית שעה־שעה וחצי. מסננים ושומרים את הנוזלים.

מכינים את המרק

2

מעבירים ליטר וחצי מהנוזלים לסיר נקי ומרתיחים. מעבירים לאש בינונית, מוסיפים עלי קפיר ליים, למון גראס, שום ופלפלי שאטה ומבשלים כ־20 דקות.

3

מוסיפים בצלים, עגבניות, שני סוגי פטריות, מיץ ליים, מלח ורוטב דגים ומבשלים עוד 8 דקות. מוסיפים דג ומבשלים כ־3 דקות. מכבים את האש ומוסיפים כוסברה ובצל ירוק. מגישים לצד אורז לבן.

  • קל
  • כשר
  • מרקים
  • דגים
  • אוכל תאילנדי
  • אוכל אסייתי
  • חריף
  • מנות עיקריות
  • ארוחות צהריים
  • אורז
  • מתכונים לאירוח
  • מרק דגים
  • מרקים אסייתיים
  • מתכונים ממומנים
מצאתם טעות? כתבו לנו
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
עוד בנושא
שקשוקה ספרדית של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניה ויינר)
מתכון
שקשוקה ספרדית עם תפוחי אדמה
  • קל
  • כשר
  • שקשוקה
דג חריף קר של שף אבי לוי (צילום: אילן נחום)
מתכון
דג חריף קר
  • קל
  • כשר
  • דגים
טאקו סלמון צרוב של מיכאל גרטופסקי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
מתכון
טאקו סלמון צרוב עם אבוקדו, עגבניות וצ‘ילי
  • קל
  • כשר
  • דגים
סלמון כבוש במלח עם צזיקי של מיכאל גרטופסקי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
מתכון
סלמון כבוש במלח עם צזיקי
  • קל
  • כשר
  • דגים
סלמון סקין של מיכאל גרטופסקי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
מתכון
סלמון סקין
  • קל
  • כשר
  • דגים
ברוסקטה של סלמון בעישון חם עם מסקרפונה ועשבים של מיכאל גרטופסקי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
מתכון
סלמון בעישון חם
  • קל
  • כשר
  • דגים
קוביות מוסר ים בגריל על תבשיל פלפלים וגזר פיקנטי של אסף דוקטור. צילום: אילן נחום. סטיילינג: אוריה גבע.
מתכון
קוביות מוסר ים בגריל על תבשיל פלפלים וגזר פיקנטי
  • קל
  • כשר
  • דגים
בייבי לוקוסים צלויים עם עשבים ולימונים של אסף דוקטור. צילום: אילן נחום. סטיילינג: אוריה גבע.
מתכון
בייבי לוקוסים צלויים עם עשבים ולימונים
  • קל
  • כשר
  • דגים
סיר של אורז ביוגורט ודג עטוף בחמציץ של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לובל
מתכון
סיר של דג עטוף ואורז ביוגורט
  • למתקדמים
  • כשר
  • דגים

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
© כל הזכויות שמורות להשולחן תוכן קולינרי בע"מ (מקבוצת יובל סיגלר תקשורת) 2021
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית במחיר היכרות של 9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!