מתכון

טראפלס שוקולד, מסקרפונה ואגוזי לוז

אוגוסט 2020
טראפלס שוקולד, מסקרפונה ואגוזי לוז של חן שוקרון. צילום: דניה ויינר סטיילינג: דיאנה לינדר
טראפלס שוקולד, מסקרפונה ואגוזי לוז של חן שוקרון. צילום: דניה ויינר סטיילינג: דיאנה לינדר

שיטה קלה ומהירה להכנת טראפלס נהדרים. גבינת המסקרפונה מהווה כאן תחליף גם לשמנת המתוקה וגם לחמאה

שימו לב שיש לקרר את השוקולד למשך שעתיים במקרר לפני שיוצרים כדורים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

ממיסים שוקולד מעל בן מארי או במיקרוגל. מוסיפים גבינת מסקרפונה ומערבבים היטב בעזרת מרית עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים פרנג’ליקו ומערבבים.

2

מצננים כשעתיים בטמפרטורת החדר עד שהתערובת מקבלת מרקם שאפשר ליצור ממנו כדורים.

3

יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בקוטר ½2 ס"מ וטומנים אגוז בתוך כל אחד. הכדורים אינם חייבים להיות אחידים במראה. מניחים בתבנית ומעבירים למקרר לפחות לשעתיים

4

מגלגלים כל טראפל באבקת קקאו כך שיצופה מכל צדדיו.

5

שומרים את הטראפלס בקופסה סגורה במקרר עד שבוע. מגישים קר.