מתכון

טרייפל שוקולד, גבינת מסקרפונה ופטל

דצמבר 2015
2 דירוגים
טרייפל שוקולד, גבינת מסקרפונה ופטל. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
טרייפל שוקולד, גבינת מסקרפונה ופטל. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

נשארו לכם כמה פרוסות של עוגת שוקולד? נצלו אותן להכנת הקינוח האנין הזה. אפשר להשתמש גם בעוגה קנויה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקרם:

לקישוט:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

פורסים את העוגה לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומורחים בריבת פטל.

מכינים את הקרם

2

מקציפים שמנת עם אבקת סוכר לקצפת רכה. מוסיפים גבינת מסקרפונה וליקר ומקציפים לקרם יציב.

מרכיבים את הטרייפל

3

מסדרים מחצית מפרוסות העוגה בכלי זכוכית גדול, כשצידן המרוח כלפי מעלה, ויוצקים מעל מחצית מהליקר. מורחים מחצית מהקרם ומסדרים עליו את שאר פרוסות העוגה. יוצקים את שארית הליקר, מורחים מעל את הקרם שנותר, מפזרים פטל ושוקולד ומעבירים למקרר.

הכנה מראש: חובה להכין לפחות שעה מראש למיזוג טעמים, ואפשר יום מראש. שומרים במקרר.

גיוון:
• אם אין קסיס אפשר להשתמש בכל ליקר פירות אחר.
• לגרסא לא כשרה לפסח אפשר להשתמש בעוגה רגילה.