• Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • בריא
  • אפייה
  • מתכונים לילדים
  • סופשבוע טעים
  • סלטים
  • לחם
  • יין ואלכוהול
  • מתכונים לשבועות
  • עוד
    • לוח המידות והמשקלים
    • פסטה
    • בשר
    • טבעוני
    • בראנץ'
    • דגים
    • גבינות
    • קינוחים
    • מסעדות
    • כתבות
    • טורים
    • תוכן מקודם

ירוקים עם גבינת עיזים

מתכון

הירקות הירוקים מקבלים מכת חום קצרה, מניחים מעליהם את גבינת העיזים שמעט נמסה ומתרככת ומגישים עם קליפת לימון

מאת אורלי פלאי ברונשטיין
מאי 2019
ירוקים עם גבינת עיזים. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמי סגל
ירוקים עם גבינת עיזים. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמי סגל
  • 6 מנות
  • 10 דקות
  • קל מאוד
  • כשר
  • צמחוני
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את הירקות בקערה עם שמן זית, שום, מלח ופלפל.

2

מחממים מחבת כבדה ומוסיפים את הירקות, צורבים 4-3 דקות בלי לערבב. פשוט נותנים להם להיחרך מעט, מערבבים, מוסיפים 3 כפות מים או יין, מכסים ומאדים 2-3 דקות עד לריכוך.

3

מפזרים פרוסות של גבינת עיזים וקליפת לימון ומגישים חם.


  • קל מאוד
  • כשר
  • צמחוני
  • סלטים
  • מנות ראשונות
  • ירקות
  • גבינות
  • חלבי
  • ברוקולי
  • אפונה
  • סלט חורף
  • סלט חם
  • מבשלים עם משק צוריאל

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • כתבו לנו

מובייל 1 תקשורת סלולרית בע"מ

  • אודות ״השולחן״
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
© מובייל 1 תקשורת סלולרית בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media