מתכון

ירקות כבושים בלימון ומלח

כבישה קלילה ומהירה במלח ולימון הופכת את הירקות לחמוצים מעט ולעשירים יותר בטעם, בלי לחכות ימים לכבישה רגילה

14,416 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2020
ירקות כבושים בלימון ומלח של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)
ירקות כבושים בלימון ומלח של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)

הכנה מראש והקפאה: הירקות נשמרים במקרר עד חמישה ימים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל המרכיבים בקופסה ומאחסנים במקרר. אפשר להגיש כמה דקות אחרי ההכנה ואפשר לתת לירקות לבלות עד חמישה ימים במשרה - הם מתרככים, נכבשים ומתמלאים בטעם. אפשר להוסיף תיבול יבש כמו זרעי כוסברה, פלפל אנגלי או עלי דפנה שיעניקו לירקות עוד ארומות.