מתכון

ירקות כבושים בלימון ומלח

אוקטובר 2020
ירקות כבושים בלימון ומלח של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)
ירקות כבושים בלימון ומלח של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)

כבישה קלילה ומהירה במלח ולימון הופכת את הירקות לחמוצים מעט ולעשירים יותר בטעם, בלי לחכות ימים לכבישה רגילה

הכנה מראש והקפאה: הירקות נשמרים במקרר עד חמישה ימים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל המרכיבים בקופסה ומאחסנים במקרר. אפשר להגיש כמה דקות אחרי ההכנה ואפשר לתת לירקות לבלות עד חמישה ימים במשרה - הם מתרככים, נכבשים ומתמלאים בטעם. אפשר להוסיף תיבול יבש כמו זרעי כוסברה, פלפל אנגלי או עלי דפנה שיעניקו לירקות עוד ארומות.