מתכון

ירקות צלויים על הגריל

בניגוד לירקות צלויים שמכינים בבית, ירקות שמכינים בשטח מקבלים טעמים של אש ופחם

הקבינה. ירקות חרוכים בגריל של אמרי בריל, זיו מנשה ורן שביט | צילום: שני בריל
הקבינה. ירקות חרוכים בגריל של אמרי בריל, זיו מנשה ורן שביט | צילום: שני בריל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה גדולה שמן זית, שום, מרווה, תימין, מלח ופלפל. מוסיפים ירקות ומערבבים היטב.

2

צולים על הגריל מעל רשת צלייה כ־10 דקות, עד שהירקות מתקרמלים, נחרכים ומתרככים.