מתכוני על האש למתקדמים של הקבינה

הקונספט פשוט, יחסית: עושים כמה הכנות מקדימות בבית, ובשטח מדליקים מדורה ומכינים עליה, מתחתיה או מסביבה את כל המנות – מראשונות ועד אחרונות. השפים אמרי בריל, זיו מנשה ורן שביט  ("הקבינה" ו"חמש") מציתים את האש במנגל הישראלי עם טכניקות יצירתיות וחומרי גלם מגוונים, שמניבים מנות משגעות כמו "בליני"  סלמון ישראלי, מטפונה טלה וירקות צלויים, שווארמה על ספינר, קרפצ'ו תפוחי אדמה, קרמבל סלרי ותפוחים, ועוד מנות שישאירו אתכם עם טעם חרוך של עוד.
וכן, תמצאו פה גם טיפים מצוינים לבישול בשטח ואופציות להכנת המתכונים גם בבית

מבשלים בשטח. שפים אמרי בריל ורן שביט | צילום: שני בריל
מבשלים בשטח. שפים אמרי בריל ורן שביט | צילום: שני בריל

על האש למתקדמים: טיפים להתארגנות וציוד לבישול בשטח

יוצאים לשטח? הכנו עבורכם מדריך בו כל מה שתצטרכו לדעת כדי לבשל תחת כיפת השמיים כמו מקצוענים - מההתארגנות בבית ועד הציוד המומלץ. חג עצמאות שמח! לכתבה המלאה
הקבינה. מטפונה טלה וירקות צלויים ברוטב סחוג רימונים־פיסטוק של אמרי בריל, זיו מנשה ורן שביט | צילום: שני בריל
הקבינה. מטפונה טלה וירקות צלויים ברוטב סחוג רימונים־פיסטוק של אמרי בריל, זיו מנשה ורן שביט | צילום: שני בריל

מטפונה טלה וירקות צלויים בסחוג רימונים-פיסטוק

מטפונה היא טכניקת בישול מהמטבח הערבי, שבמהלכה צולים מאכלים בגחלים מתחת לאדמה למתכון המלא
הקבינה. מוס בלונדי עם גנאש שוקולד מריר, קפה והל מעושן של אמרי בריל, זיו מנשה ורן שביט | צילום: שני בריל
הקבינה. מוס בלונדי עם גנאש שוקולד מריר, קפה והל מעושן של אמרי בריל, זיו מנשה ורן שביט | צילום: שני בריל

מוס שוקולד בלונדי עם גנאש שוקולד מריר, קפה והל מעושן

הטוויסט של הקינוח השוקולדי הזה הוא שמנת מתוקה מעושנת עם טעם עדין של מדורה למתכון המלא