מתכון

כדורי הודו פריכים

אוקטובר 2019
2 דירוגים
כדורי הודו פריכים. צילום: shutterstock
כדורי הודו פריכים. צילום: shutterstock

אוהבים דים סאם? נהדר! קבלו מתכון לכדורי הודו פריכים שיקפיץ לכם את חוויית המטבח הסיני לגובה

מחית קארי אדום מכילה כמות נאה של גלנגל, המעניק לה ארומה ייחודית אך אין להשיג גלנגל טרי בארץ, אלא יבש בלבד. במתכון המקורי משתמשים בבשר חזיר טחון, אך אפשר להשתמש בבשר הודו (לא בחזה) או בבקר (לא שמן).

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים היטב בקערה רחבה את כל מרכיבי הכדורים, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 15 דקות להתייצבות.

2

יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 3 ס"מ, מניחים אותם ברווחים של 1 ס"מ במגש שטוח ומעבירים למקפיא למשך שעה לפחות.

3

מגלגלים את הכדורים בקמח, מנערים מעודפים, טובלים בביצים הטרופות, מסננים היטב ומגלגלים בפנקו עד ציפוי בכל הצדדים. מעבירים את הכדורים למקרר להפשרה אטית.

4

מטגנים את הכדורים בשמן עמוק בחום של 180 מעלות עד שהם מזהיבים ומוכנים מבפנים. מגישים חם עם רטבים לטבילה.