מתכון

כדורי זוקיני ופטה

ינואר 2020
2 דירוגים
כדורי זוקיני ופטה של שי לי ליפא | צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
כדורי זוקיני ופטה של שי לי ליפא | צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

פשוטים להכנה וטעימים גם בטמפ' החדר. הם נוחים מאוד לאכילה בחוץ - פשוט משפדים אותם על קיסם או דגלון

הקפידו לסחוט את הזוקיני היטב לפני הערבוב עם יתר עם החומרים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי

לטיגון

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים בקערה.

2

יוצקים שמן בגובה 2 ס"מ למחבת עם ציפוי מונע הידבקות ומחממים על להבה בינונית. מטגנים לביבה קטנטנה לניסיון. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

3

יוצרים מהתערובת 30 כדורים בקוטר 3 ס"מ (לא גדולים יותר, כדי שיתבשלו גם בפנים) ומגלגלים בפירורי לחם.

4

מטגנים 7-6 כדורים בכל פעם (כדי שהשמן לא יתקרר) כ-3 דקות מכל צד עד שהם זהובים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

5

מגישים חם או בטמפ' החדר. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.