החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
טוחנים את הסוכר במעבד מזון עד שהוא נהיה דק, אבל עדיין לא מגיע למרקם אבקתי. מוסיפים שקדים ואגוזים וטוחנים בפולסים למרקם גרגרי
3
מעבירים לקערה, מוסיפים תבלינים וביצים ומערבבים.
4
לוקחים כפית מהתערובת, מצפים באבקת סוכר ומגלגלים לכדורים קטנים. מעבירים למנז'טים.
5
אופים 13 דקות, עד להתבקעות הכדורים. מצננים ושומרים בכלי אטום.