מתכון

כופתאות עדשים, שקדים וירק

דצמבר 2019
6 דירוגים
כופתאות עדשים, שקדים וירק של רינת צדוק. צילום: שני בריל
כופתאות עדשים, שקדים וירק של רינת צדוק. צילום: שני בריל

כופתאות אווריריות מבצק עדשים ושקדים שכל מרק ישמח לארח

שימו לב: אם אתם משתמשים בעלי סלרי השתמשו בכמות קטנה שכן טעמם עז.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים בצל, שום ועלים במעבד מזון למחית. מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים לעיסה אחידה. מעבירים למקרר למנוחה של 15 דקות.

2

מביאים שפע מי מלח לרתיחה. מוציאים את העיסה מהמקרר ויוצרים בידיים רטובות כופתאות עגולות בגודל כדורי פינג פונג. זורקים את הכופתאות למים הרותחים ומבשלים כ־5 דקות עד שהכדורים צפים מעלה. שימו לב: לא ממלאים את הסיר בכופתאות, אלא מבשלים אותן בשניים או שלושה מחזורים אחרת הכופתאות ידבקו זו לזו. מוציאים בכף מחוררת ומוסיפים למרק.