מתכון

כנאפה גלילית

ינואר 2019
6 דירוגים
כנאפה גלילית מסעדת מוברשם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
כנאפה גלילית מסעדת מוברשם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

מסעדת מוברשם מגישה מתכון מנצח לקינוח הערבי האולטימטיבי שאי אפשר לסיים ארוחה בלעדיו

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסירופ סוכר

לקישוט והגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לסירופ סוכר

1

מבשלים את כל החומרים עד צמצום הרוטב.

לכנאפה

2

מחממים את החמאה במחבת. מפזרים את שערות הקדאיף במחבת, משטחים לשכבה דקה, מפוררים את הגבינה מעל השערות ומטגנים עד הזהבה.

3

הופכים על צלחת, מזלפים את סירופ הסוכר, מקשטים בתות שדה וחלבה ומפזרים את הפיסטוקים הקצוצים.