מתכון

כנאפה ריקוטה תרד ופטריות

2 דירוגים
כנאפה ריקוטה תרד ופטריות של קרן ואיציק קדוש. צילום וסטיילינג: אנטולי מיכאלו
כנאפה ריקוטה תרד ופטריות של קרן ואיציק קדוש. צילום וסטיילינג: אנטולי מיכאלו

קרן ואיציק קדוש מגישים שישה מתכונים לשבועות שישובבו כל נפש

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לשערות קדאיף

למילוי

להרכבת המנה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

למילוי

1

מחממים את כף החמאה במחבת קטנה. כשהיא נמסה מוסיפים את הפטריות, המלח והפלפל השחור ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את התרד הקצוץ ומקררים היטב.

2

מערבבים את שאר החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.

לשערות הקדאיף

3

מפרידים מעט את שערות הקדאיף, יוצקים מעל את החמאה המומסת ומעסים את השערות כאילו חופפים את השיער.

להרכבת המנה

4

מפזרים מחצית השערות בשכבה דקה על המחבת, מניחים מעל את המלית ומפזרים את שאר השערות עד כיסוי מלא.

5

מטגנים על להבה בינונית כ-4-5 דקות מכל צד עד שהאטריות בתחתית מזהיבות. מניחים מעל צלחת גדולה והופכים את המחבת. מחליקים את הכנאפה בחזרה למחבת ומטגנים מהצד השני. מוסיפים מדי פעם בעזרת מברשת שמנת מתוקה. מסירים מהאש ומפזרים פיסטוקים קצוצים.