מתכון

כרוביות שלמות בשקית קוקי

אוגוסט 2017
4 דירוגים
כרוביות שלמות בשקית קוקי . צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
כרוביות שלמות בשקית קוקי . צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

במינימום מאמץ מתקבלות כרוביות שחומות, נימוחות ומתובלות היטב

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד הכרוביות.

3

מורחים את ראשי הכרובית בנדיבות בתערובת ומכניסים לשקית קוקי.

4

קושרים את השקית, מניחים בתבנית ומנקבים 4-3 חורים בצידה העליון.

5

אופים כ-35 דקות או עד שהכרוביות מזהיבות ומתרככות. מצננים מעט, מוציאים מהשקית ומגישים.

גיוון: השיטה והתיבול מתאימים לירקות נוספים: תפוחי אדמה קטנים, בטטות, בצלים, קישואים וגם ראשי שום. האחרונים יוצאים מתוקים ונימוחים ממש כמו שום קונפי.