פותחים את הראש

כריך אבוקדו, חרדל ורמולד

לא עוד כריך אבוקדו: שף-בולונז'ר אורי שפט משדך לו ממרח רמולד, או בקיצור - מיונז משודרג

4,026 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
כריך אבוקדו עם זרעי חרדל מוחמצים וממרח רמולד של אורי שפט צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו
כריך אבוקדו עם זרעי חרדל מוחמצים וממרח רמולד של אורי שפט צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לזרעי חרדל מוחמצים:

לרמולד:

אופן ההכנה

1

מכינים זרעי חרדל מוחמצים: משרים את זרעי החרדל במים ל־12 שעות. מחליפים את המים מדי פעם. שוטפים ומסננים. מרתיחים את כל המרכיבים 4 פעמים. בכל פעם מסננים את המים. משרים בטמפרטורת החדר ל־24 שעות.

2

מכינים את הרמולד: מערבבים את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול.

3

מורחים על הפרוסות ממרח רמולד בנדיבות. חוצים כל אבוקדו, פורסים דק ומסדרים בשורות על הפרוסות. מקשטים בזרעי חרדל מוחמצים.