פותחים את הראש

כריך סלמון מעושן

דצמבר 2018
2 דירוגים
כריך סלמון מעושן של אורי שפט. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו
כריך סלמון מעושן של אורי שפט. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

מעדן: כריך שיפון פתוח עם טופינג של סלמון מעושן ותוספות עזות טעם כמו צלפים כבושים שהופכות את הביס למושלם

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מורחים חמאה על פרוסות הלחם ומסדרים את הסלמון ואת התוספות בקבוצות (ראו תמונה).