מתכון

כריך פריטטת קישואים ותרד תורכי

יולי 2019
3 דירוגים
כריך פריטטת קישואים ותרד תורכי של נאור כהן. צילום: בן יוסטר
כריך פריטטת קישואים ותרד תורכי של נאור כהן. צילום: בן יוסטר

השף נאור כהן מציג מתכון לכריך שדורש מעט השקעה אך נעלם תוך שניות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טורפים בקערה את הביצים, השמנת המתוקה והתבלינים.

2

מחממים את החמאה, מטגנים את הקישואים משני הצדדים עד שהם מזהיבים, מוסיפים את התרד ומערבבים. מוסיפים למחבת את תערובת הביצים ומטגנים במשך דקה.

3

מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 5 דקות או עד שהפריטטה תפוחה.

4

מורחים גבינת שמנת בלחמניות, מוסיפים פרוסות מלפפון ומניחים את הפריטטה.