מתכון

כריך פריטטת קישואים ותרד תורכי

השף נאור כהן מציג מתכון לכריך שדורש מעט השקעה אך נעלם תוך שניות

יולי 2019
כריך פריטטת קישואים ותרד תורכי של נאור כהן. צילום: בן יוסטר
כריך פריטטת קישואים ותרד תורכי של נאור כהן. צילום: בן יוסטר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

טורפים בקערה את הביצים, השמנת המתוקה והתבלינים.

2

מחממים את החמאה, מטגנים את הקישואים משני הצדדים עד שהם מזהיבים, מוסיפים את התרד ומערבבים. מוסיפים למחבת את תערובת הביצים ומטגנים במשך דקה.

3

מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 5 דקות או עד שהפריטטה תפוחה.

4

מורחים גבינת שמנת בלחמניות, מוסיפים פרוסות מלפפון ומניחים את הפריטטה.