מתכון

כרישה בשמן זית

ינואר 2020
3 דירוגים
כרישה בשמן זית של שי לי ליפא | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
כרישה בשמן זית של שי לי ליפא | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

הכרישה מתבשלת בעדינות בנוזל המתובל והופכת נימוחה ומתקתקה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים סיר רחב או מחבת עמוקה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית, בצל ושום ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל והשום רכים.

2

מוסיפים מים, מיץ לימון וסוכר. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים כרישה ומביאים לרתיחה.

3

מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות ללא כיסוי תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהכרישה רכה אך עדיין מוצקה.

4

מגישים קר או בטמפ' החדר. שומרים בכלי אטום במקרר עד 4 ימים.