מתכון

כרשות ופול ביין לבן וחמאה

אפריל 2019
3 דירוגים
כרשות ופול ביין לבן וחמאה של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר
כרשות ופול ביין לבן וחמאה של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר

כרשה הולכת מצוין עם יין לבן וחמאה, הם מוציאים ממנה רכות ומתיקות שהופכת אותה למעדן. מנה מנצחת על שולחן החג

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־200 מעלות.

2

מסדרים כרשות ושום ירוק בתבנית אפייה עמוקה ומפזרים מעל פול. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים קלות. מכסים את הכלי ברדיד אלומיניום ואופים כ־25 דקות עד שהכרשות רכות מאוד. מעלים את הטמפרטורה ל־220 מעלות, מסירים את נייר האלומיניום וצולים 12־15 דקות עד שהכרשות משחימות.

3

מסדרים את הירקות בצלחת הגשה, מפזרים עלי רוקט ומתבלים בשמן זית ומיץ לימון. יוצקים מעט מנוזלי הבישול על הירקות. מגררים מעל אבן יוגורט. מגישים חמים או בטמפרטורת החדר.