מתכון

לביבות בטטה, כרשה ופטה מקמח חיטה מלא

2 דירוגים
לביבות בטטה ,כרישה ופטה מקמח חיטה מלא של הילה יבניאלי-בוכריס. צילום: מנחם גרייבסקי. סטיילינג: בתשי כוחיי
לביבות בטטה ,כרישה ופטה מקמח חיטה מלא של הילה יבניאלי-בוכריס. צילום: מנחם גרייבסקי. סטיילינג: בתשי כוחיי

הילה יבניאלי-בוכריס מגישה מתכון מענג ומלא מקוריות ללביבות תפוחי אדמה ובטטה לחנוכה

טיפ: ניתן לטגן את הלביבות מראש, להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולשמור בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות עד שהאורחים יגיעו.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה וכבדה, על אש בינונית-גבוהה.

2

מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה, עד לאיחוד. מניחים כף גדושה מהתערובת במחבת ומשטחים בעזרת תרווד.

לטיגון

3

מטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שפנים הלביבות עשוי היטב והן מזהיבות. מטגנים בקבוצות, כ-5-4 לביבות עגולות בכל פעם. מוסיפים כל פעם מעט שמן.

להגשה

4

מגישים לצד שמנת חמוצה ורסק תפוחים (לא חובה).