מתכון

לביבות במיה

יולי 2020
לביבות במיה של רינת צדוק. צילום: שני בריל
לביבות במיה של רינת צדוק. צילום: שני בריל

ילדים מתים על הלביבות האלו. הן מהירות להכנה וזו אחלה מנה עיקרית לארוחה קיצית

ילדים מתים על הלביבות האלו, אפילו ילדים שלעולם לא הייתם מאמינים שיסכימו לנגוס בבמיה מתלהבים מהפרחים הירוקים שמשובצים בלביבות הזהובות ואוהבים את המתיקות שמגיעה מהבצל ומהזוקיני.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מעבירים את כל החומרים למעט שמן הזית לקערה, מערבבים לעיסה רכה וחלקה.

2

מחממים מחבת רחבה עם תחתית מונעת הדבקה עם מעט שמן זית. בעזרת 2 כפות מניחים תלוליות מהעיסה במחבת, משטחים מעט ומטגנים 1־ 2 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת נייר. מגישים לצד יוגורט עיזים מתובל בצ’ילי ושמן זית.

טבעונים יכולים להשמיט את הביצה, שכן הריריות הטבעית של הבמיה קושרת את התערובת לא רע ולוותר על היוגורט בהגשה.