מתכון

לביבות זוקיני וגבינות

הלביבות האלה הן הכי קלות שיש וכל כך טעימות! פריכות מבחוץ, עסיסיות מבפנים ועם המון גבינה שנמסה לתוכן

צילום: ענת לבל
צילום: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

ללביבות

למטבל

אופן ההכנה

מכינים את הלביבות

1

מערבבים בקערה את כל המרכיבים, למעט השמן לטיגון, לתערובת אחידה.

2

מחממים שמן במחבת. מעצבים מהתערובת בעזרת הידיים או כף לביבות שטוחות ומטגנים משני הצדדים להזהבה (מומלץ להפוך עם תרבד שטוח, ולא להעמיס את המחבת בהרבה לביבות בו זמנית).

מכינים את המטבל

3

מערבבים את המרכיבים לתערובת אחידה. טועמים ומתקנים תיבול.

4

מגישים את הלביבות עם המטבל.