מתכון

לביבות קישואים ברוטב יוגורט

אוקטובר 2016
2 דירוגים
לביבות קישואים ברוטב יוגורט. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
לביבות קישואים ברוטב יוגורט. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

לביבות רעננות וכיפיות עם רוטב טעים, שיכול להתאים גם כרוטב קליל לסלט

לביבות רעננות וכיפיות עם רוטב טעים, שיכול להתאים גם כרוטב קליל לסלט. חשוב לטגן את הבלילה מיד, כדי שהקישואים לא יפרישו נוזלים.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטיגון

לרוטב

לטיגון

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב

1

מערבבים את כל החומרים.

מכינים את הלביבות ומגישים

2

סוחטים היטב את הקישואים והבצל, לניקוז הנוזלי.

3

מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.

4

מחממים שמן לטיגון במחבת, מלבבים ומטגנים משני הצדדים. מניחים על נייר סופג.

5

מגישים את הלביבות לצד הרוטב.